چرا نباید چای سرخ بنوشیم؟
ابتدا بیاید بدانیم چای ترش چیست؟
چای ترش که از گیاه هیبیسکوس گرفته می شود و با دم دادن آن در آب داغ با دمای 70 الی 80 درجه آماده می شود، دارای خواص آنتی اکسیدانی بسیار زیادی می باشد. همچنین خواص این دم نوش برای لاغری و از بین بردن چربی های اضافی بدن به خصوص در ناحیه شکم و پهلو ها به اثبات رسیده است. علاوه بر این، این چای میتواند برای کاهش علائم مربوط به فشار بالای خون و حتی سوء هاضمه مفید باشد.
بیایید فواید و مهمترین خواص چای ترش را بخوانیم.
به چای ترش، چای سرخ، چای قرمز یا چای مکی هم می گویند. مهم ترین فایده ای که این دم نوش یا چای دارد، چربی سوزی و کمک به کاهش وزن
- ضد سر ماخوردگی
- ضد سرطان
- مفید برای بیماری های قلبی و عروقی
- کاهش دهنده فشارخون
- کاهش چربی خون و کلسترول بد
- سوزاننده چربی های اضافی بدن
- پاکسازی کننده کبد
- ضد باکتری و میکروب کش
با توجه به این توضیحات، اگر احساس می کنید فشار خون شما پایین است، میتوانید از مصرف این دم نوش خودداری کنید، اما در غیر این صورت، برای پاکسازی کبد و کاهش وزن، حتما می توانید از این دم نوش استفاده نمایید.
می توانید این دم نوش مفید را با زنجبیل و رزماری ترکیب نمایید و میل بفرمایید.
کافی شاپ رافامین ترکیب کاملی از انواع دم نوش ها را برای شما در نظر گرفته است.
چای ترش, چای سرخ, چای مکی, پاکسازی کبد, کبد, رافامین
- کلیک ها: 73